System na 1 liczbę i gorące liczby

Jaki jest Twój sposób na wygraną? Podziel się uwagami, poznaj systemy innych

Re: System na 1 liczbę i gorące liczby

Postprzez paul-k 22 mar 2008, o 06:37

witam

poprawny adres to http://free.of.pl/p/pka/lotto/przerwy.htm

w tabelce wykreslilem ilosc oczekiwan (przerw dla kazdej z liczb) dla wszystkich losowan od 1go stycznia 2003 roku.
z tabelki mozemy dowiedziec sie ze np liczba 1 miala najdluzszy czas oczekiwania na ponowne wystapienie 20 losowan i zdarzylo sie to raz, ale np 3 razy wystapila po 15 losowaniach przerwy itp.

wspomniane przeze mnie wartosci 2,28% oraz 97,72% mowia o tym ze biorac od uwage wszystkie liczby z okresu od 1.1.2003, w 97,72% przypadkach, liczby wypadaly co najwyzej po 12 losowaniach. tylko w 2,28% trzeba bylo czekac dluzej niz 12 losowan aby liczba ponownie wypadla.

pozdrawiam
pawel
paul-k

Postprzez Mojżesz 22 mar 2008, o 12:26

wspomniane przeze mnie wartosci 2,28% oraz 97,72% mowia o tym ze biorac od uwage wszystkie liczby z okresu od 1.1.2003, w 97,72% przypadkach, liczby wypadaly co najwyzej po 12 losowaniach. tylko w 2,28% trzeba bylo czekac dluzej niz 12 losowan aby liczba ponownie wypadla.

Ten odsetek przerw dłuższych niż 12 losowań zdaje się być dosyć mały. Jednakże 80 ze swoją 40 losowaniową przerwą wygląda groźnie. Tak, czy owak można by odczekiwać np. 10 losowań następnie grać 2 losowania – tzn. obstawiać coś na 11 losowanie i zwielokrotniać stawkę przy dwunastym, a kiedy liczba nie wypada kończyć grę i potem przy kolejnym odczekaniu przerwy 10 losowań dla danej liczby zaczynać nową grę. Problem w tym, że na takiej filozofii gry bylibyśmy stratni, ponieważ ilość przerw większych od dziesięciu jest większa od ilości przerw równych 10. Gdyby ilość przerw równych jakiejś liczbie (przerw np. 5 losowaniowych) była większa niż ilość przerw większych od ilości przerw równych tej liczbie, to wtedy można byłoby grać. Sęk w tym, że taka sytuacja jest niemożliwa. Bo nawet suma przerw równych 1 jest mniejsza od przerw pozostałych i to niemalże dwukrotnie. Z tego wniosek, że wykorzystując ten system w ten sposób nie da się zarabiać. Twoja tabela mi to uświadomiła... Skoro metoda „odczekiwania” nie będzie skuteczna w żadnym przypadku, to pozostaje jedynie zwykła gra polegająca na zwielokrotnianiu stawki. Można grać np. do 12 losowań, a na 13 kończyć. Jednakże zaczynając od zysku 1zł w tabeli zwielokrotniania stawki podstawowej i kończąc na 12 losowaniu przy nawet minimalnych zyskach rzędu 0.5zł lub 1zł musimy wyłożyć 40000 zł, aby zarobić 1zł (lub nie zarobić, jeśli przerwa jest >12). Wniosek z tego taki, że oczywiście nie można zarabiać na tym systemie, bo aby tak się stało musielibyśmy mieć np. 40000 losowań pod rząd wygranych (co jest nie tylko trudne do zrealizowania w ciągu naszego krótkiego życia, ale czemu przeczą Twoje procentowe wartości).
Twoja tabela uświadomiła mi jedno – na tym systemie absolutnie w żaden sposób nie da się zarabiać.
Najbardziej niezrozumiałą kwestią dotyczącą świata jest to, że on jest zrozumiały. Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi.
Albert Einstein
Mojżesz

Postprzez paul-k 22 mar 2008, o 17:45

heh, no widac jak na dloni ze nie da sie na tym zarabiac.
ostatnio troche sobie przeanalizowywalem rozne warianty grania i tak mysle ze totalizator nie wypuscilby czegos na rynek co daloby sie w tak prosty sposob zlamac.
w ogole tak sie ostatnio zastanawiam czy jest jakikolwiek system, ktory obstawiajac kwotami w rozsadnych granicach gwarantuje jakies wygrane i dochodze do wniosku ze chyba nie ma.

pozdrawiam
pawel
paul-k

Postprzez SirMavins 27 kwi 2009, o 12:55

Jestem tu nowy, ale widzę jedno: po części paul-k ma rację.
Gdy udało się zrobić taki system lub wynaleźć taki sposób, aby ktoś lub grupa ludzi nagle zaczęła wygrywać główne wygrane, to totalizator zmieniłby zasady lub wycofał grę z obiegu.
Dla firmy nawet masa ludzi, którzy mają nawet liczne ale małe wygrane, to tylko i wyłącznie zysk - przyciągają oni innych a pozostałym stwarzają nadzieję na wielkie wygrane.
Dlatego też powinno się skupić na tworzeniu sposobów/systemów na powiedzmy 4-7 skreśleń, które dają przy odpowiednich warunkach małe ale częste wygrane.
SirMavins

Postprzez fedax 31 maja 2009, o 18:57

witam .Przerabiałem co się dało na systemy i szło jako tako prawie nic z tego.
ale teraz korzystam z 3 programów i to nie pełnych jeden za free ten główny i dwa demo - one potrzebne są do tylko obliczeń jak podstawić liczby bo gram tylko na dwa skreślenia czasem dla hobby na trzy .
korzystam z programu darmowego w sieci bo najbardziej mi spasował żaden płatny bo to naciągacze i szajs pełny . nie patrze na jakie liczby mam postawić tylko na miejsce parkingowe jak ja to nazywam
program sam jakoś tam po swojemu tam przelicza i pokazuje najlepsza dwudziestkę i po kazdym losowaniu trzeba wpisac wynik i on znowu oblicza i pokazuje dalszą dwudziestkę i wtym sedno .
jest 20 kratek ,najlepsza dziesiątka w tych 20-tu za każdym razem jest 20 .
ja wyznaczyłem sobie dwie kratki i obojętnie co by tam nie było ( jaka liczba ) na to stawiam i z tych innych programów tylko raz sobie zrobiłem przelicznik jak rozpisać liczy podwajając co losowanie ( nie co jedno x1,x2,x3 ) on sam pokazał jak i tego się trzymam aby kiedykolwiek jak padnie te dwie liczby to ma być wygrana ponad koszt gry o 45% . dodatkowa kasa jest z trafienia jednej liczby ale tego nie idzie obliczyć kiedy się trafi ale jest ( nie pokrywa ona kosztu gry ale zmniejsza stratę całości , zysk jest dopiero po trafieniu dwóch liczb ) przykład tak z pałki np. koszt gry 1000zł ok
zdarzyło się np. trzy razy że padła jedna ok. np. niech się zwróci 100 zł a każdym razem ( te 100 to wygrana która nie pokrywa całości gry ale jest ) = 300zł i pada dwie liczby wtedy wygrana jest 1450zł więc jaki koszt ot taki 1450+300=1750 zysk - 1000 koszt gry i mamy 750zł na czyściutko.
każdy sam może ustalić jaki chce mieć zysk na każde losowanie czy w % w tym programie co daje nam rozpiskę on według tego robi nam cały rozpis ,( ja nie jestem chapol więc mam 45% i pyka panowie i panie )co do tych liczb to nieważne jakie są, liczy się miejsce na które postawiłem ,bo co dziennie są inne i nie wiem czy ktoś jest w stanie wyliczyć jakie mają być .
rada posłużcie się moim pomysłem i na sucho możecie sami sprawdzić jak to działa i tez można sprawdzić wstecz bez żadnej ingerencji czy oszustwa ,ile razy na te miejsce padło dwie czy jedna liczba .
można też wyznaczyć sobie dowolną ilość kratek ale czym więcej to szanse maleją aby trafić te minimum do wygranej .
sedno sprawy to takie nie szukam jakiej liczby tylko jak rozpisać aby jak najmniej wydać i zarobić na czysto jak najwięcej dlatego korzystam z tych 3 programów .

Wielkie dzięki za programy w necie choćby demo ale idzie wyciągnąć to co potrzebuje bez kupowania ( bo w demo jest wszystko zablokowane do zapisywania , a my nie potrzebujemy z tego nic a wyliczenia działają .)

jak ktoś znajdzie ulepszenie to dajcie znać albo pytanie to kierować się do mnie , na pewno odpowiem

panowie działa na bank wierzcie ( nie mówię o milionach ale wystarczy na pewno) .pozdrawiam nowy
fedax

Postprzez gram_od_zawsze 2 cze 2009, o 19:53

Matko boska , fedax zmiłuj sie nad nami !!!!
gram_od_zawsze

Postprzez SirMavins 5 cze 2009, o 20:57

Boże, bądź miłościw temu, który nie wie co tak naprawdę sam pisze.
Że też mu się chce...
SirMavins

Postprzez fedax 9 lip 2010, o 08:41

mam prośbę do tych dwóch wyżej ( gram_od_zawsze i SirMavins ) nie piszcie bzdetów jak nie macie pojęcia o czym mowa .

w pierw sprawdź potem pisz OK - bo jak to zrobisz to bzdur na pewno nie napiszesz przeczytaj moje posty i sprawdź to co opisałem ,
w innych postach jest opis jak i co zrobić ,nie będę pisał tu znowu metody bo nie chce mi się już .

nikt nie naciąga was na kasę ani nie sprzedaje nic bo nie muszę bo wystarcza mi to co zarobie z gry.

Gram od zawsze i jakoś mam i nie muszę się głowić jakie liczby podać bo obstawiam tylko miejsce a komp sam pokazuje jakie liczby-
no ale wy dwaj na pewno tego nie zrozumiecie ba za małe IQ macie chyba SORRY że wam utrudniłem życie .
fedax

Poprzednia strona

Powrót do Multi Multi